Cu Jamie in Italia, Jamie Oliver, Jamie Oliver

5948486003618 | 40735

original

13.000+ Produse cu stoc

secure

Plati securizate

return

Retur Gratuit in 10 zile

truck

Livrare cu Tracking in 24h

-10 %

nu este în stoc

5948486003618

Vezi Cos

Elimina din favorite Adaugă la favorite
Descriere

JAMIE OLIVER a inceput sa gateasca la varsta de 8 ani, in localul parintilor lui, The Cricketers, din Clavering, Essex, si a lucrat cu unii dintre cei mai renumiti maestri culinari din lume. In prezent conduce localul Fifteen, unul dintre cele mai bune restaurante din Londra, prezentat si in serialul de televiziune Jamie’s Kitchen de pe Channel Four. Jamie scrie pentru revista Delicious din Marea Britanie si Australia, are o rubrica saptamanala in News of the World si publica articole in lumea intreaga. A infiintat si se ocupa in continuare de fundatia Fifteen, care ofera instruire tinerilor cu dezavantaje. In 2005 a inceput o campanie pentru imbunatatirea calitatii meselor de la scolile din Marea Britanie. Prin serialul de pe Channel Four Jamie’s School Dinners si cartea , miscarea „Feed Me Better“ („Hraniti-ma mai bine“) a condus deja la schimbari considerabile in politica guvernului. Jamie traieste la Londra cu sotia lui, Jools, si cu fiicele lor, Poppy si Daisy. Vizitati si pentru a afla mai multe despre Jamie si aceasta carte. Italia l-a inspirat pe Jamie Oliver in intreaga lui cariera. Ambitia lui a fost sa strabata aceasta tara pentru a surprinde insasi esenta bucatariei italiene si pentru a scrie cea mai buna si cea mai accesibila carte de bucate italiana, cu care se poate delecta toata lumea. „Cu Jamie in Italia“ este rezultatul acestei calatorii intr-o tara a abundentei. Prezentand peste 120 de retete nou-noute, de la cele de risotto pana la fripturi, spaghete sau tocanite, si structurata asemenea unui meniu obisuit dintr-un local traditional italian, cartea va poarta prin toata Italia si va ofera ocazia sa invatati de la adevaratii maestri ai bucatariei italienesti: localnicii. Sunt retete de la oameni pentru oameni, departe de versiunile standard ale bucatariei italiene. Din Sicilia pana in Toscana, pescarii, brutarii si, fireste, gospodinele italience va impartasesc retetele si trucurile transmise de-a lungul generatiilor. Dar Jamie nu a adus cu el doar niste retete de mancaruri savuroase, ci insusi spiritul care face din gatit si mancare o parte esentiala a vietii de familie, in toate regiunile Italiei. Debordand de caldura si ospitalitatea adevaratei vieti de familie, cartea este deopotriva un ghid culinar extrem de accesibil si un jurnal de calatorie cu totul unic, din care veti descoperi savoarea autentica a Italiei si oamenii care traiesc acolo. Daca va place mancarea de calitate preparata cu pasiune, nu veti mai dori sa va despartiti de „Italia lui Jamie“.

General
Autor

Jamie Oliver

Subgen

Gastronomie

Gen

Timp liber

Număr de pagini

336

Anul publicării

2006

Format

Fizic

Limba

Romana