Diversificarea Raw Si Vegana, Ligia Pop

9786065888401 | 60701

original

13.000+ Produse cu stoc

secure

Plati securizate

return

Retur Gratuit in 10 zile

truck

Livrare cu Tracking in 24h

-20 %

nu este în stoc

9786065888401

Vezi Cos

Elimina din favorite Adaugă la favorite
Descriere

Întrucât una dintre etapele delicate din viața tinerilor părinți o constituie diversificarea hranei bebelușului, cartea îi ghidează competent asupra celor mai potriviți pași de urmat, cunoștințele autoarei fiind dublate de experiența sa nemijlocită. Pe lângă numeroase sfaturi, cele 165 de savuroase rețete raw și vegane gătite, destinate nu doar copiilor, ci întregii familii, reprezintă o excelentă bază de pornire pentru crearea unor obiceiuri alimentare sănătoase ale micul vostru odor, ce-i vor asigura un start în viață plin de vigoare, elan și bună dispoziție. La 35 de ani, Ligia Pop este autoarea a șase cărți: Pași în lumea muzicii, Rețete vegane fără foc (laureată a Gourmand World Cookbook Awards), Germeni și vlăstari: surse de sănătate și energie, Deserturi pentru părinți și copii sănătoși, Sfaturi pentru o viață mai sănătoasă și Jurnal de sarcină: sfaturi pentru o naștere naturală și un bebe sănătos. Activează ca raw food chef (maestru bucătar specializat în hrana fără foc), e consultant în nutriție, susține demonstrații culinare și organizează anual la București Raw Generation Expo, care promovează pe plan național un stil de viață sănătos. Este gazda show-urilor TV online „Ligia’s Kitchen“ și „De vorbă cu Ligia“. A câștigat, alături de alți 15 bucătari din lume, titlul mondial YouTube Next Chef. Licențiată în muzică la Universitatea de Arte „George Enescu“ din Iași, Ligia Pop e profesoară de pian.

General
Autor

Ligia Pop

Subgen

Medicina generala

Gen

Medicina

Număr de pagini

184

Anul publicării

2014

Format

Fizic

Limba

Romana