Studiul China – Carte de Bucate, T Colin Campbell, Adevar Divin

Adevar Divin | 9786068420349 | 45706

original

13.000+ Produse cu stoc

secure

Plati securizate

return

Retur Gratuit in 10 zile

truck

Livrare cu Tracking in 24h

nu este în stoc

9786068420349

Vezi Cos

Elimina din favorite Adaugă la favorite
Descriere

Cc mănâncă fiecare este o chestiune de opţiune personali, adeseori bazata pe ce i se pare fiecăruia că este gustos, satisfăcător, familiar sau uşor accesibil. Când îmi spune lumea sâ mă gândesc la ce mănânc şi de cc mănânc ceea ce mănânc, trebuie să mă opresc un minut. Propriile mele experienţe de viaţă, precum şi experienţele celor mai apropiate persoane pentru mine - mai ales cei care m-au îngrijit când eram mica — m-au afectat» la fel cum asemenea experienţe ar afecta pe oricine altcineva. Când eram mică, adeseori mama alegea mâncarea pe care o mâneam, pur şi simplu pentru că ea gărea şi pregătea toate mesele familiei. Mâneam aceste mese cu un marc avânt: cotlete de porc cu piure de cartofi şi fasole verde, spa-ghete cu perişoare sau un platou mare de pui prăjit. Cinele acelea erau adeseori încununate de deserturi şi îngheţată dc casă. Abia in anul întâi de liceu dieta mea a început să se schimbe, datorită descoperirilor tatălui meu, doctorul T. Colin Campbell, descoperiri pe care ulterior le-a detaliat în cartea sa. Studiul China un mare bestseller mondial. Pe baza cercetărilor sale din domeniul alimentar, el i-a sugerat mamei ca familia noastră să înceapă să aibă o alimentaţie centrată mai mult pc alimente din legume şi fructe şi mai puţin pe alimente de origine animală. întreaga familie am început încetul cu încetul si facem tranziţia către o alimentaţie bazată pe legume şi fructe. în loc sâ ne mai dea carne la felul principal, mama a început să folosească mai rar carnea, ca garnirurâ sau doar pentru gust. Am trecut de la o felie mare de şuncă lângă macaroane, la una sau două felii de şunca tăiată mic şi adăugată într-o tocană de cartofi mare, pentru opt persoane. Mama a fost întotdeauna un bucătar extraordinar; în copilărie îmi plăcea la nebunie tot ce gătea. Aşa că după ce am plecat la colegiu» am căutat preparatele familiare, reconfortante, ale copilăriei mele» care adeseori cuprindeau produse de origine animală. Până în acel moment, alegerile mele alimentare se bazaseră exclusiv pe pofte şi pe ceea ce mi sc părea a fi gustos. împreună cu prietenele din colegiu comandam pizza seara târziu, cu supliment de brânză şi cârnaţi, urmată de o îngheţată înecată In garnitură de ciocolată fierbinte. Abia după ce am terminat colegiul am început cu adevărat să mă întreb de ce mâneam ceea ce mâneam.

General
Autor

LeAnne Campbell

Editor

Adevar Divin

Subgen

Gastronomie

Gen

Timp liber

Număr de pagini

284

Anul publicării

2014

Format

Fizic

Limba

Romana