Noua Revolutie A Glucozei, Jennie Brand Miller, Kaye Foster Powell, Stephen Colagiuri, Jennie Brand Miller

9789736691799 | 74692

original

13.000+ Produse cu stoc

secure

Plati securizate

return

Retur Gratuit in 10 zile

truck

Livrare cu Tracking in 24h

-25 %

nu este în stoc

9789736691799

(-25%)

Vezi Cos

Elimina din favorite Adaugă la favorite
Descriere

In 1996, introducerea factorului de indice glicemic (IG) a insemnat o revolutie in domeniul nutritiei, fapt ce a condus la aparitia cãrtii Noua revolutie a glucozei, un bestseller de nivel mondial. Conceptul de indice glicemic a schimbat radical felul in care gandim despre alimentatie. Volumul demonstreazã felul in care alimentele cu un indice glicemic mic au un impact benefic major asupra sãnãtatii noastre a tuturor. Cu alte cuvinte, Noua revolutie a glucozei vã va explica tot ceea ce trebuie sã stiti despre indicele glicemic, de ce este atat de important pentru o sãnãtate durabilã si cum vã ajutã in mod concret: atingerea unei sãnãtãti perfecte scãdere in greutate reducerea riscului producerii unui atac de cord controlul glicemiei (nivelul glucozei din sange) mentinerea sub control a diabetului de tip 1 sau 2 vindecarea sindromului X Noua revolutie a glucozei furnizeaza concluziile celor mai recente cercetãri asupra indicelui glicemic, studii de ultima ora in ceea ce priveste sãnãtatea inimii, scãderea in greutate, precum si sfaturi extrem de importante pentru sãnãtatea copiilor. Retetele si planurile de meniu propuse, cu valori IG actualizate, vã vor ajuta sã aplicati conceptul de indice glicemic. Citind aceastã carte, vã veti convinge cã indicele glicemic este un concept care poate revolutiona in cel mai benefic mod felul in care vã alimentati.Noua revolutie a glucozei se adreseazã tuturor, iar informatiile transmise sunt valabile in orice zi, pentru orice meniu.

General
Autor

Jennie Brand Miller

Kaye Foster Powell

Stephen Colagiuri